Tijdens de bijeenkomst van Zin-in-Zondag van 3 december staat de  vluchtelingenthematiek centraal.

Theo Kiffers, pastoraal werker en levensbeschouwelijk counselor, neemt ons, onder het thema ‘Op de vlucht’, mee in zijn persoonlijke ervaringen met vluchtelingen op het eiland Leros in Griekenland. Theo heeft als vrijwilliger gewerkt in opvangcentra in Griekenland tijdens de recente vluchtelingencrisis. Aan de hand van foto’s en teksten vertelt hij over zijn ervaringen. Na zijn verhaal  is er gelegenheid om vragen te stellen en om, onder andere aan de hand van stellingen, met elkaar in gesprek te gaan.

Kees Richters zal het geheel muzikaal omlijsten en de creatieve afsluiting wordt verzorgd door Tryanka Westra.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Bron, Einthovenstraat 28 in Assen. De inloop is vanaf 10.30 uur en de aanvang is om 11.00 uur (tot uiterlijk 12.15 uur).

Nieuw vanaf deze keer is dat er na de bijeenkomst kan worden doorgepraat in café Lodewijk Napoleon aan de Markt 1, in het centrum van Assen. Tijdens het nagesprek, waarbij de spreker aanwezig zal zijn, kunt u gebruikmaken van het luncharrangement. Wilt u hiervoor intekenen, dan graag uw aanmelding naar secretariaat@vvvassen.nl. De kosten bedragen € 7,50 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden:*