Op 7 oktober start Zin-in-Zondag het achtste seizoen met het thema ‘David en Goliat?’. Daniëlle Hirsch, econoom en internationaal consultant, zal ons met woord en beeld laten zien hoe je als een ‘David’ in het veld veel kunt doen in de strijd tegen een ‘Goliat’. Nederland heeft ondanks de kleine oppervlakte toch veel invloed op mondiale aangelegenheden, maar hoe wordt die aangewend? Zijn woord en daad in overeenstemming?  Ook een individu kan in de eigen omgeving verandering bewerkstelligen en grote problemen te lijf gaan. Danielle zal bespreken hoe wij allen een verschil kunnen maken in onze leefwereld, klein of groot, door anders aan te kijken tegen grote kwesties die zich presenteren als onoplosbare feiten. Waar begint een betere wereld? Daarover gaan we met elkaar in gesprek.

frank lodder fotografie

Daniëlle Hirsch is directeur van Both Ends, een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en sociale gelijkheid in de wereld, door samen met mensen en bedrijven activiteiten te ontwikkelen die goed zijn voor mens, milieu en economie. Daarbij krijgt de lange termijn prioriteit boven kortetermijnwinsten.

Kees Richters zal ook dit jaar de bijeenkomsten voorzien van een passende muzikale omlijsting.

De creatieve afsluiting wordt de komende bijeenkomsten verzorgd door Gerard Alberts, die samen met een deskundige voor vijf filmische bijdragen zal zorgen.

Graag tot ziens op 7 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden:*