Zin-in-Zondag begint aan jubileumseizoen

Zin-in-Zondag organiseert al tien jaar bijeenkomsten voor mensen op zoek naar zingeving en verdieping. Op 4 oktober gaat het nieuwe seizoen van start. Hans Alma zal spreken over het onderwerp: Verlangen naar zin.

Nadat Hans Alma, hoogleraar aan de Universiteit voor Humanistiek, in 2018 een burn-out doormaakt, besluit ze het roer om te gooien. Ze gaat parttime werken en begint een eigen praktijk als coach en trainer. Ze volgt haar hart, haar verlangen om minder te managen en meer praktijkgericht te gaan werken. In haar boek, ‘Een verlangen naar zin’, beschrijft ze dit proces. Ze besteedt daarin veel aandacht aan de helende werking van kunst en verbeeldingskracht. Hans Alma: “Ik ben een naar zin verlangend mens. Ik bén niet gelovig, maar ik kan mij geen leven zonder geloof voorstellen.”

Anders dan anders wordt de bijeenkomst dit keer gehouden in de Adventskerk, Lindelaan 49 in Assen. Vanaf 10.30 uur staat de deur open en we beginnen om 11.00 uur. Helaas kunnen we geen koffie vooraf aanbieden. Bezoekers wordt gevraagd om zich bij binnenkomst te laten registreren. De toegang is gratis.

Iedere bijeenkomst wordt op een bijzondere manier afgesloten. In het jubileumjaar zal dat gebeuren door dichter en performer Egbert Hovenkamp. Verder zorgt vaste pianist Kees Richters voor de muzikale omlijsting.

We zijn blij dat we deze bijeenkomst, na een in het voorjaar voortijdig afgebroken seizoen, ondanks alles nu toch weer kunnen houden en kijken uit naar jullie komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden:*