Jean-Jacques Suurmond opent het nieuwe seizoen Zin-in-Zondag

Op 4 oktober was geestelijk verzorger en Trouw-columnist Jean-Jacques Suurmond de eerste gast in het nieuwe seizoen van Zin-in-Zondag. Hij startte dit voorjaar een discussie over de ‘andere kant’ van dementie, als een levensfase waarin oude maskers afvallen en de ziel kan opglanzen. Dat leverde veel reacties op.
Suurmond schreef eerder het boekje ‘Meer geluk dan grijsheid’, en dat is ook het motto voor deze bijeenkomst. Hij schetst vanuit zijn praktijkervaring een nieuwe visie op de geestelijke kant van ouderdom en verval. Er is meer geluk dan grijsheid.

Klik hier voor de powerpointpresentatie van deze bijeenkomst.

De Bron aan de Einthovenstraat 28 is vanaf oktober 2015 de locatie waar de Zin-in-Zondag bijeenkomsten plaatsvinden, een prachtige ruimte met volop mogelijkheden voor diverse vormen van ontmoeten

 

Ruim 100 mensen waren aanwezig op zondag 4 oktober 2015 om Jean-Jacques Suurmond te horen spreken.

 

Jean-Jacques Suurmond gaat in op het thema ‘Meer geluk dan grijsheid’. Dat doet hij met humor en door het publiek te prikkelen met uitspraken die aanzetten tot nadenken over het thema ouder worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kees Richters zong liederen en begeleidde beelden passend bij het thema  ‘Meer geluk dan grijsheid’.

 

 

 

 

 

 

reacties

  1. Wilma Klok

    Vond het een inspirerende en voor mij zeer waardevolle en leerzame bijeenkomst. Herkenbare voorbeelden gewoon van alledag, geen ‘ hoogdravende ‘ taal, eenvoudig maar wel; to the point, met zeer bruikbare issues!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden:*