Zondag 4 februari is Marijke Blommendaal te gast bij Zin in Zondag waar zij zal spreken over Positieve Gezondheid. In de zorg gaat doorgaans alle aandacht uit naar ziektes en aandoeningen en hoe die opgelost kunnen worden. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Marijke Blommendaal is bevlogen manager van huisartsenpraktijk Noorderpark, een grote huisartsenpraktijk in Assen die onderdeel is van een gezondheidscentrum met veel verschillende disciplines. Daarnaast werkt ze als zelfstandige. Marijke houdt zich bezig met coaching en advies aan andere gezondheidspraktijken. Ze is gepassioneerd over Positieve Gezondheid, het gedachtegoed van Machteld Huber. In deze bijeenkomst zal Marijke ons vertellen over Positieve Gezondheid en over haar ervaringen met werken vanuit dit gedachtegoed. Daarbij is er gelegenheid tot in gesprek gaan met elkaar.

Als altijd vormen de culturele en muzikale bijdragen een fraaie omlijsting van de bijeenkomst. Alfred Oosterman, fotograaf en Kees Richters, musicus, zullen hiervoor onze gasten zijn. De bijeenkomst begint om 11.30 uur en duurt ongeveer een uur. Vooraf is er gelegenheid om koffie te drinken. Plaats van de bijeenkomst is de Jozefkerk, Collardslaan 2A te Assen. Toegang gratis, na afloop is er de mogelijkheid een financiƫle bijdrage te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Verplichte velden:*